Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan laumaan

Jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä tai mieltä askarruttavissa asioissa ole yhteydessä jäsensihteeriin, jasensihteeri@pyreneittenmastiffit.fi

Toimi seuraavasti:

Lataa jäsenhakemuslomake allaolevista linkeistä (word / PDF), täytä huolellisesti, maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille ja lähetä hakemus jäsensihteerille. Voit myös käyttää alla olevaa nettilomaketta, maksa jäsenmaksu, täytä ja lähetä lomake.

Jäsenhakemus .pdf

Jäsenmaksu erääntyy vuosittain tammikuun 31. päivä. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden. Lähetämme jäsenille jäsenmaksun tiedot heti vuoden alussa. Jäsenlehden tulo loppuu 1. numeron jälkeen mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu.

Varsinainen jäsen

Jäsenmaksu 26 €. Jäsen saa vuosittain 4 Pystiffi-lehteä ja voi myös halutessaan osallistua Pyreneittenmastiffit ry:n järjestämiin jäsenille kohdistettuihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Jäsenyys oikeuttaa osallistumaan vuosikokouksiin ja näin pääsee vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.

Perhejäsen

Samassa osoitteessa asuvan perhejäsenen jäsenmaksu on 15 €. Perhejäsenenä voit osallistua myös kokouksiin. Samaan talouteen lähetetään yksi lehti.

Kasvattajan liittämä jäsen

Kasvattaja voi halutessaan liittää pennun ostajan edullisemmin jäseneksi. Tällöin jäsenyys on voimassa kuluvan kalenterivuoden loppuun ja jatkossa jäsenen tulee huolehtia jäsenmaksustaan itse mikäli haluaa pitää jäsenyytensä voimassa.

Jäsenen eroaminen

Jäsenellä on oikeus erota ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai puheenjohtajalle taikka suullisella ilmoituksella yhdistyksen kokouksessa. Jäsen katsotaan eronneeksi kun edellisestä jäsenmaksun suorituksesta on kulunut yli vuosi. Jäseneksi pääsee uudelleen täyttämällä jäsenhakemuksen sekä suorittamalla jäsenmaksun.

Mikäli osoitteesi muuttuu, ilmoitathan siitä meille.

Nettilomake

Olen maksanut Pyreneittenmastiffit ry:n tilille IBAN FI09 5612 1120 5272 69 viitenumerolla 3214 seuraavat maksut

Jäsenlomake

  • Yhteystiedot

  • Lisään perhejäsenen

 

Vahvistus

Siirry työkalupalkkiin